Στελέχωση ΚΥ Αμοργού

Ανακοίνωση Δήμου Αμοργού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΟ  ΥΓΕΙΑΣ  ΑΜΟΡΓΟΥ
Ταχ. Δ/νση: 84008 ΑΜΟΡΓΟΣ
ΤΗΛ-FAX: 2285071207
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥ ΑΜΟΡΓΟΥ
ΗΜΕΡ: 4/2/2011
ΑΠ: 3/2011

ΠΡΟΣ  ΓΝ  ΝΑΞΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΗ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ
2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
3. ΔΗΜΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

ΘΕΜΑ: ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΥ ΑΜΟΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΝ ΝΑΞΟΥ.

Κύριε Διοικητά,

Η Διοικούσα επιτροπή του ΚΥ Αμοργού θέλει να σας γνωρίσει τα πιο κάτω πιστεύοντας απόλυτα ότι η δική σας παρέμβαση θα δώσει λύση σε μερικά από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί στον τομέα της υγείας.
Πιστεύουμε ότι θα έχετε λάβει γνώση της διαμαρτυρίας των κατοίκων που πολλές φορές έχουν επαναληφθεί με διάφορους τρόπους και που δεν θέλουμε να επαναληφθούν στο μέλλον. Η συνεχιζόμενη δοκιμασία των κατοίκων τους πρέπει ουσιαστικά να προβληματίσει όλους εμάς και γι’ αυτό κάθε αίτημα τους πρέπει να βρει την άμεση λύση του.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα αλλά τα νησιά, και φυσικά και το δικό μας, θέλουν προτεραιότητα και η ευαισθησία της κάθε μορφής ηγεσίας πρέπει να είναι υψηλή.

Κύριε Διοικητά,

Ειδικότερα ζητάμε τα παρακάτω:
1. Άμεση στελέχ ωση του ΚΥ Αμοργού με:
– Παθολόγο
– Γενικό Ιατρό
– Μικροβιολόγο
– Παιδίατρο
– 2 οδηγούς ασθενοφόρου μια και ο ήδη υπάρχον θα φύγει
2. Η θητεία του σημερινού Αγροτικού Ιατρού στη Χώρα Αμοργού κ. Χασάπη Σωτηρίου τελειώνει αυτό τον μήνα και δεν έχουμε καν ειδοποιηθεί για την αντικατάστασή του.
3. Η μεταφορά των ασθενών στα νοσοκομεία Νάξου ή Σύρου όπως γίνεται μέχρι τώρα, με τον πιο επιεική όρο, είναι απαράδεκτη. Επίσης σας είναι γνωστό ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στις θαλάσσιες μεταφορές δεν ευνοούν την μεταφορά των ασθενών με το ήδη υπάρχον μεταφορικό μέσο μια και οι ασθενείς δοκιμάζονται σκληρά κατά τη μεταφορά τους.

Πέραν των άλλων, θέλουμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι η Αμοργό έχοντας αναπτύξει την «βιομηχανία» του τουρισμού που είναι η κύρια πηγή εσόδων των κατοίκων της, το θέμα της υγείας είναι προέχων και δεν θα πρέπει να δημιουργεί προβλήματα στην επισκεψιμότητα των τουριστών, ντόπιων και ξένων.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά
Για την Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Φωστιέρης Μιχάλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑμοργός – Οδοιπορικό 1888. G. Deschamps
Επόμενο άρθροΥπερία 2011-Δελτίο Τύπου
Καὶ μὴ γελᾶς καὶ μὴν κλαῖς καὶ μὴ χαίρεσαι Μὴ σφίγγεις ἄδικα τὰ παπούτσια σου σὰ νὰ φυτεύεις πλατάνια Μὴ γίνεσαι ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ - Αμοργός - Νίκος Γκάτσος

Απάντηση