Η ΕΑΣ Νάξου θα καλύψει τα έξοδα μαθητών της Αμοργού

Η ΕΑΣ Νάξου με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να προσφέρει και να στέκεται δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στην χώρα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει σύσσωμη την ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΑΣ Νάξου αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα δέκα μαθητών του ΕΠΑΛ Αμοργού κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς λόγω του μικρού αριθμού των μαθητών θα πρέπει να μεταβούν στο ΕΠΑΛ Νάξου ώστε να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε αυτές.

Έτσι η ΕΑΣ Νάξου θα αναλάβει τα συνολικά έξοδα μεταφοράς, διαμονής και σίτησης των μαθητών της Αμοργού για όσο θα διαρκέσει η εξεταστική περίοδος και θα πρέπει να βρίσκονται στη Νάξο, ώστε κανείς από αυτούς να μην στερηθεί την ευκαιρία και τη δυνατότητα συμμετοχής του στις πανελλαδικές εξετάσεις και την ενδεχόμενη είσοδο του σε κάποια σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΠΗΓΗ cycladesvoice.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ άλλος πλούτος των Κυκλάδων
Επόμενο άρθροΔρομολόγια Πλοίων
Καὶ μὴ γελᾶς καὶ μὴν κλαῖς καὶ μὴ χαίρεσαι Μὴ σφίγγεις ἄδικα τὰ παπούτσια σου σὰ νὰ φυτεύεις πλατάνια Μὴ γίνεσαι ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ - Αμοργός - Νίκος Γκάτσος

Απάντηση