(Επι)μένοντας Κυκλάδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες, Αγαπητές συμπατριώτισσες, σας ανακοινώνομε ότι την Τρίτη 24 Μαίου και ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Δήμου Αμοργού στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νεόδμητου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων. Την Τετάρτη 25 Μαίου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές μουσικές δράσεις στην Αιγιάλη ώρα 10.00, στην ίδια αίθουσα και στις 11.30 στα Κατάπολα στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου για τα λοιπά Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Αμοργού.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης BLUE STAR FERRIES, για τα μειωμένα εισιτήρια, τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Αιγιάλης για την παροχή δωρεάν διαμονής (Ξενοδοχείο ΜΙΚΕ, ΠΕΛΑΓΟΣ, ΑΓΝΑΝΤΙ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ), εστιατόρια: «Το Λιμάνι της Κυρά Κατίνας») στην Αιγιάλη και «Καπετάν Δήμος» στα Κατάπολα για την παροχή γευμάτων.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη συναυλία κλασικής μουσικής και ζητούμε την κατανόησή σας γιατί το συγκρότημα Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Αμοργός Αστυπάλαια εκδηλώσεις

Απάντηση