Αίσιο τέλος με την «απαγωγή» 16χρονης στην Αμοργό

Ο πατέρας της κοπέλας ενημέρωσε την Τρίτη το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Αμοργού για την εξαφάνιση της κόρης του είπε μάλιστα ότι απήχθη από τρείς αλλοδαπούς που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο ύποπτα στην περιοχή.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος του Blue Star Paros που είχε αποπλεύσει το πρωί της Τετάρτης από το νησί με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Αρχικά οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην Αμοργό σε ερημική τοποθεσία και όταν το πλοίο έδεσε στον Πειραιά, άνδρες του Λιμενικού είδαν την κοπέλα συνοδευόμενη από δύο άνδρες αλβανικής υπηκοότητας οι οποίοι συνελήφθησαν.

Η 16χρονη παρέμεινε για λίγη ώρα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και αμέσως μετά μετέβη σε φιλικό σπίτι χωρίς να δώσει πολλά στοιχεία στους άνδρες του Λιμενικού ενώ δεν ήθελε να υποβάλει μήνυση.

Ο πατέρας της ωστόσο υπέβαλε μήνυση εναντίον των δύο συλληφθέντων για απαγωγή ανηλίκου.

Σημειώνεται, ότι οι αρχές  εντόπισαν και το κλεμμένο Ι.Χ., συλλαμβάνοντας  και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την Πέμπτη θα προσαχθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Νάξου.

Απάντηση